Nu aveti banii necesari pentru a va reamenaja locuinta, pentru a achizitiona aparate electrocasnice sau pentru orice altceva, si nu stiti cum sa procedati? Atunci creditul pentru nevoi personale este solutia problemelor dumneavoastra. Creditul pentru nevoi personale este cel usor credit de obtinut, bancile nu solicita garant sau garantie imobiliara.

Iata doar cateva lucruri pe care le puteti face daca accesati un astfel de credit:

-          Il puteti folosi pentru a cumpara mobila noua, fiind usor de obtinut si de rambursat;

-          Uitati de grija problemelor legate de cheltuielile de studii;

-          Folositi acest credit pentru a va plati cheltuielile de spitalizare, dar si pentru decorarea camerei copilului inainte ca prichindelul sa ajunga acasa;

-          Daca masina nu mai functioneaza asa cum trebuie, puteti face reparatii generale sau chiar sa achizitionati un autoturism second-hand indiferent de vechimea acestuia;

-          Puteti utiliza acest credit pentru renovarea, redecorarea sau repararea casei;

-          Daca ai nevoie pe o vacanta, dar nu iti ajung banii, creditul de nevoi personale rezolva si aceasta problema.

 

Poti obtine pana la 20.000 de euro

 

Creditul de nevoi personale este cel mai rapid, simplu si mai accesibil produs de creditare. Puteti obtine un plafon de creditare de pana la 20.000 de euro pe o perioada maxima de zece ani, iar monedele in care se acorda sunt lei si euro. Printre avantajele creditului de nevoi personale se numara:

-          Destinatia creditului nu trebuie justificata;

-          Nu este nevoie de avans;

-          Documentatia este simplificata (foarte multe banci nu mai cer carte sau contract de munca);

-          Analiza rapida a creditului;

-          In functie de venit, fara ipoteca, suma maxima este de pana la 40.000 de euro.

 

Credit nevoi personale cu ipoteca

 

Acest credit este cea mai avantajoasa finantare de pe piata creditelor pentru ca se pot obtine sume mai mari pe perioade mai lungi. Pentru a face un credit de nevoi personale cu ipoteca nu trebuie neaparat sa detineti un imobil, ci puteti face acest credit pe imobilul parintilor sau al oricarei alte persoane care trebuie sa semneze contractul de ipoteca.

Perioada de creditare de pana la 35 de ani, destinatia creditului nu trebuie justificata, precum si dobanzile mai mici sunt doar cateva dintre beneficiile de care va puteti bucura daca alegeri creditul de nevoi personale cu ipoteca.

 

Refinantari credite

Daca nu esti multumit de serviciile pe care ti le ofera una sau mai multe banci, poti sa-ti muti creditele la o singura banca, prin refinantari credit. Concret, refinantarea creditelor are ca destinatie mutarea sau migrarea creditelor de la mai multe banci catre una singura. Practic, o singura banca preia datoriile clientului de la celelalte banci. Puteti alege o refinantare pentru a diminua rata totala, scurtarea perioadei de creditare, suplimentarea creditului sau pur si simplu pentru ca sunteti nemultumit fata de banca unde aveti creditul.

Nu uitati! Daca aveti nevoie de un credit, noi va putem ajuta! Pentru a putea beneficia de consultanta din partea firmei noastre de intermedieri credite nu ezitati sa ne contactati la numerele de telefon 0314 111 866, 0721 914 967 sau la 0765 942 499. Totodata, adresa de e-mail consiliere@finantareprincredit.ro va sta la dispozitie.

1 Trackback or Pingback for this entry