Intotdeauna, pentru un neavizat, legatura cu bancile poate fi anevoioasa. Produsele bancare au un regim special astfel ca reclamele care apar la televizor nu sunt intotdeauna in concordanta cu modul real de desfasurare a procesului de acordare a unui credit nevoi personale sau a unei refinantari. Una dintre cele mai eficiente metode de a colabora cu bancile pentru obtinerea unor bani sau servicii bancare este solicitare ajutorului unei firme de intermediere financiar-bancara. Nu numai ca este mult mai usor procesul, dar castigi si foarte mult timp, pe care altminteri l-ai fi petrecut la cozi sau in sucursalele bancilor, incercand a-ti aduna actele necesare pentru aplicare sau cautand cele mai bune oferte pentru necesitatile tale. Asadar, firmele de intermediere te pot ajuta sa obtii creditul dorit sau o refinantare in termen foarte scurt, uneori chiar si in 2 saptamani, fara un efort deosebit.

 

Pasii de urmarit pentru acordarea unui credit pentru nevoi personale

 

In patru pasi simpli poti primi creditul pe care il doreai, iar cu ajutorul expertilor din domeniul bancar poti chiar obtine un credit mai mare decat cel gandit initial. Firma de intermediere Finantare prin Credit se ocupa de medierea relatiilor intre clienti si banci in vederea obtinerii unui rezultat rapid si concret. Primul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa te inscrii pe site, www.finantareprincredit.ro, iar in maxim 24 de ore de la inregistrare primesti un apel de la unul din reprezentantii companiei, alaturi de care vei stabili o intalnire. La aceasta intalnire se vor stabili exact serviciile solicitate si vei primi informatii importante legate de costuri si implicatii financiare si se vor stabili actele necesare pentru depunerea dosarului. Totodata, reprezentantul companiei iti va pune la dispozitie mai multe optiuni de finantare, urmand ca impreuna sa o alegeti pe cea mai potrivita. Pasul al treilea este strangerea actelor necesare si aplicarea la banca, iar in cel mai scurt timp, primesti creditul solicitat! Procesul devine mult mai simplu si rapid, iar singurul contact cu banca al clientului este momentul acordarii creditului si ridicarii lui. Firma de intermediere se ocupa in rest de toate aspectele, de la depunerea dosarului, oferirea solutiilor si rezolvarea oricaror obiectii ale bancii alese.

 

Refinantare credit – solutii optime

 

Daca ai obtinut credite de la mai multe banci si iti este dificil sa le gestionezi individual, poti opta pentru refinantarea creditului. aceasta insemna ca poti muta toate creditele de la mai multe banci catre o singura banca. Fintatare prin Credit te poate ajuta sa iti diminuezi astfel rata totala si sa scurtezi perioada creditului, dar si sa obtii un supliment la credit. Eviti astfel colaborarea nefericita cu o anumita banca si te bucuri de cateva avantaje importante, printre care si faptul ca poti modifica, spre exemplu, valuta. Situatiile neprevazute, in special pe plan financiar, pot avea consecinte nefaste si asta va genera mereu un conflict cu banca. Firmele de intermediere te ajuta sa faci fata situatiilor dificile propunandu-ti solutii de refinantari credit si transferarea creditelor tale catre o singura banca. Scapi astfel de comisioanele ridicate pentru operatiuni si colaborezi cu o singura banca, activitate eficientizata si de colaborarea cu firma de intermediere. Cum tot mai multa lume are cel putin un credit la banca, refinantarea devine o solutie importanta, care te ajuta sa scapi de impasurile financiare si iti faciliteaza colaborarea cu bancile.

 

Comments are closed.